Бізнес для гурманів: кияни освоїли виготовлення хамону

Досвід регіонів

В селі Глибоке на Київщині двоє чоловіків започаткували власний бізнес – вони виготовляють м’ясні делікатеси, які можуть конкурувати з італійськими чи іспанськими виробами

Ukrainian English Russian

Започаткували виробництво два товариші – Юрій Сербін та Сергій Чучков. Перший є фінансовим аналітиком, другий – маркетологом. Для виробництва м’ясних виробів вони орендують частину території місцевого м’ясопереробного заводу, пише agro-center.com.ua.

Хоча, все починалося з того, що чоловіки вирішили взяти участь в одному з фестивалів і почали в’ялити м’ясо на балконі. Згодом це переросло у власний бізнес.

. Підприємці вирішили робити унікальну продукцію, адже у масовому виробництві без значних інвестицій конкурувати важко – тому акцент робиться на якість. Продають продукцію виключно в Україні, обійдеться вона приблизно в 300 гривень за кілограм.

Український хамон не поступається в смаку італійському, але коштує в рази дешевше. Згодом українці планують виходити і на європейський ринок.

 

 

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: