Євген та Олександр Муровані декілька місяців тому заснували спільну справу з виготовлення корисних солодощів, повідомляє in.ck.ua. Цей кулінарний напрям тільки починає набирати обертів в Україні, тому брати вирішили «розкручувати» його у Черкаському регіоні.
Хлопці створили міні-пекарню, щоб готувати гранолу, батончики та цукерки. Ця їжа зручна, швидка та корисна, адже не містить ГМО, шкідливих домішок і підсолоджувачів, зазначають на сайті. Брати Муровані самостійно розробили асортимент, вдосконалили технологію виробництва та смак продукту, який випускають під брендом «BROFOOD».
За словами молодих підприємців, гранолу роблять із суміші чотирьох злаків: вівса, ячменю, жита та пшениці. Брати розробили три різновиди цього продукту: горіховий, фруктовий та класичний. Гранолу заливають молоком, йогуртом чи соком, 2 хвилини – і вона готова.
У батончики, окрім традиційного набору інгредієнтів, додають ще й мед, щоб надати їм відповідної форми. Якщо продукт повинен вийти не солодким, гранолу ще більше подрібнюють, пресують і вже потім випікають.