09:15, 15 травня 2017
Найбільше молока екстра-ґатунку виробляють лише в трьох областях, повідомляє tsn.ua.
Найбільшу частку молока екстра-ґатунку виробляють у центральній, північній і частково східній Україні. Лідери серед регіонів – Київщина, Черкащина та Чернігівщина, де частка молока екстра-ґатунку сягає відповідно 53%, 48,6% та 48%. На Сумщині – 31%. У решті регіонів – менше 20%.
Такі дані наводить Асоціація виробників молока, яка розробила мапу якісного молока й наголошує, що в Україні є проблема з преміальною продукцією.
Водночас найкращу молочну продукцію переробляють на заводах Полтавщини – 93,3%. На Київщині – 56,6%, Вінничині – 53,6%, Черкащині – 32,4%, Житомирщині – 23,8%, Чернігівщині – 18,1%.
Будівництво. ЖКГ
17 липня, 2017