Завод «Біхайв» має сучасне обладнання для переробки меду, це чи не єдине підприємство з переробки і фасування меду, яке має міжнародний харчовий сертифікат якості, що дає можливість експортувати сертифікований мед під брендом «Український мед».
Відтак, студенти та викладачі кафедри мали чудову нагоду познайомитися з новітнім обладнанням для гомогенізації продукції та обладнанням у лабораторії багаторівневої системи контролю якості, а також продегустувати натуральний якісний мед, у якому збережені всі корисні властивості вихідної сировини.
Загалом, з 15 січня до 11 лютого 2018 року, студенти кафедри технології бродильних виробництв Черкаського державного технологічного університету проходили ознайомчу, виробничу, технологічну та переддипломну практику на промислових підприємствах міста Черкаси, Черкаської та Київської областей, інформують у прес-службі вишу.