Костянтин Шаронов гідно представив Черкаську область, провівши майстер-клас із приготування страви з риби «Запечений срібний короп під гарбузовим соусом». Як зазначив Костянтин, фестиваль, був надзвичайно цікавим, пізнавальним і смачним. Це його перший досвід суддівства змагань такого рівня серед професійних навчальних закладів.
– Такі заходи дають неймовірно позитивні емоції від представлення багатства регіональних і авторських страв, від бажання і прагнення молоді навчатися і вдосконалюватися, – резюмував Костянтин.
Співпраця Східноєвропейського університету з Асоціацією кулінарів України сприяє удосконаленню підготовки фахівців сфери обслуговування, розширенню партнерських стосунків з іншими навчальними закладами та представниками ресторанного бізнесу, популяризації професії, зазначають у виші.