Черкаський студент став суддею на Волинському кулінарному фестивалі

Новини

Цього року на запрошення організаторів кулінарного фестивалю «Бурштинова осінь», що відбувся на Волині, до складу суддівської команди від Черкаського осередку Асоціації кулінарів України було направлено провідного шеф-кухаря відомого у Черкасах ресторану Faro del porto Костянтина Шаронова, студента Східноєвропейського університету економіки і менеджменту спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

 

Ukrainian English Russian

Костянтин Шаронов гідно представив Черкаську область, провівши майстер-клас із приготування страви з риби «Запечений срібний короп під гарбузовим соусом». Як зазначив Костянтин, фестиваль, був надзвичайно цікавим, пізнавальним і смачним. Це його перший досвід суддівства змагань такого рівня серед професійних навчальних закладів.

– Такі заходи дають неймовірно позитивні емоції від представлення багатства регіональних і авторських страв, від бажання і прагнення молоді навчатися і вдосконалюватися, – резюмував Костянтин.

Співпраця Східноєвропейського університету з Асоціацією кулінарів України сприяє удосконаленню підготовки фахівців сфери обслуговування, розширенню партнерських стосунків з іншими навчальними закладами та представниками ресторанного бізнесу, популяризації професії, зазначають у виші.