Головним підприємством «Черкасирибгоспу» є рибзавод, де за новітніми технологіями і на сучасному обладнанні виробляється копчено-в’ялена та морожена риба. В цілому — до двох тонн на добу.
Тут діють коптильні та швидкоморозильні камери, потужне холодильне устаткування, працюють рибопереробний цех, виробнича лабораторія, автотранспортний цех тощо.
Для збільшення ж обсягів виробництва переробної продукції на ПрАТ «Черкасирибгосп» діють також дві риболовецькі бригади з вилову риби в Кременчуцькому водосховищі.
Вся сировина (а її понад 30 видів), що потрапляє на рибзавод із Кременчуцького водосховища, ставів та від інших постачальників, переробляється в високоякісну продукцію — баличні вироби, копчену, в’ялену та солону рибу, загальним обсягом близько 200 тонн на рік, інформує www.kray.ck.ua.
Ці вироби експортоспроможні, їх висока якість і смакові властивості неодноразово відзначалися дипломами виставок різних рівнів, у тому числі й міжнародних.