Харчові підприємства високого ризику тепер перевірятимуть щоквартально

Новини

У межах запровадженого державного контролю за якістю харчових продуктів, Державна споживча служба перевірятиме підприємства з високим ступенем ризику раз на квартал

Ukrainian English Russian

Про це Громадському повідомив голова Держспоживслужби України Володимир Лапа.

«Далеко не кожне підприємство буде перевірятися, скажімо, раз на квартал. Тільки ті, що будуть віднесені до високого ступеню ризику. А я думаю, що їх буде близько півтора тисячі в Україні. Інші, менше ризиковані будуть перевіряти раз два роки, раз на три роки», — зазначив він.

До таких підприємств, наприклад, належать, зокрема, молокопереробні.

Нагадаємо, що в Україні з 4 квітня 2018 року набув чинності ухвалений минулого року Верховною Радою закон «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми та побічні продукти».

 

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: