19:40, 10 квітня 2018

Про це Громадському повідомив голова Держспоживслужби України Володимир Лапа.
«Далеко не кожне підприємство буде перевірятися, скажімо, раз на квартал. Тільки ті, що будуть віднесені до високого ступеню ризику. А я думаю, що їх буде близько півтора тисячі в Україні. Інші, менше ризиковані будуть перевіряти раз два роки, раз на три роки», — зазначив він.
До таких підприємств, наприклад, належать, зокрема, молокопереробні.
Нагадаємо, що в Україні з 4 квітня 2018 року набув чинності ухвалений минулого року Верховною Радою закон «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми та побічні продукти».
Споживчий ринок
12 квітня, 2018