19:40, 26 грудня 2017
Підтвердив такі прогнози і засновник хлібопекарського Христинівського ФОП Володимир Плужник, пише siogodennya.org.ua.
Він повідомив, що ціна на хліб підвищуватиметься не відразу, а поступово.
"Ціна на хліб підвищуватиметься поступово, щомісяця на два відсотки. Головна причина – зниження урожаю на зернові культури у 2017 році. Відповідно, через брак зерна зростає і ціна на борошно. Якщо раніше держава піклувалась про фіксовану ціну на борошно, то зараз ціни просто "відпустили". Також поступово зростає ціна на природний газ, транспортні перевезення, цукор та сіль, а також ростуть тарифи на воду", – скаржиться пан Володимир.
Фінанси
06 лютого, 2020