Кам'янська пекарня планує налагодити збут в сусідні райони

Промисловість

Кількатонна потужність виробництва й різноманітність асортименту. Міні-пекарня «Хліб Покровський», що на Кам’янщині, задовольнить потреби будь-якого споживача. Виробництво, що працює ось вже більше 2 місяців, поступово нарощує потужності та вже зараз шукає нові ринки збуту.  Тут днями побував перший заступник голови Черкаської ОДА Віталій Коваль.

Ukrainian English Russian

Як інформують у Черкаській ОДА, спільно з керівниками Кам’янського району Богданом Солошенком та Сергієм Сундуковим оглянули процес виробництва.

– На сьогодні забезпечуємо хлібом жителів Кам’янщини стовідсотково, зокрема й заклади соціальної сфери, – сказав під час зустрічі директор пекарні Олександр Борейко. – Маємо значну кількість замовлень, приміром, із садочків, шкіл. Натепер виробляємо понад 1 т виробів, асортимент яких нараховує три десятки видів. У подальшому ж плануємо збільшувати об’єми, зважаючи на те, що в цілому потужності пекарні сягають 6 т. Тож, уже зараз шукаємо нові ринки збуту, зокрема на Смілянщині, Чигиринщині. Важливо, що ми зовсім не використовуємо хімічних домішок, аби хліб довше зберігав свій смак, задовольняючи таким чином потреби споживачів.

Пан Олександр розповів про те, що на пекарні, де, на придбаному за кошти підприємців та інвесторів сучасному обладнанні працює кількадесят фахівців, усіляко намагаються вдосконалювати виробництво. Так, аби знизити собівартість, всі тутешні печі працюють на пелетах. Нині цю сировину закуповують в інших постачальників, однак на пекарні вже встановили спеціальну лінію з виробництва пелет, і невдовзі тут продукуватимуть їх самотужки, що значно економитиме ресурси. А ще тут придбали спеціальний бус для доставки продукції з термопідігрівом піддонів. Це дасть змогу регулювати в авто температуру, забезпечуючи споживачів теплим хлібом навіть у холодну зимову пору.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: