Київський фермер на власній сироварні створює ексклюзивні сири

Досвід регіонів

Ігор Сафронов – господар приватної сироварні в Київській області. На території ферми Ігор сьогодні живе з сім’єю, худобою і невеликою сироварнею на 200 кг сиру в місяць, пише “Сегодня”.

Ukrainian English Russian

За три роки ферма виробила 5 тонн сиру, було створено 12 швейцарських авторських сирів, рецептуру яких тестували самі, 4 кисломолочних сирів і сири з особливою витримкою від 1-2 років.

«Зараз у нас чотири корови та 40 кіз, а в наступному році плануємо завести 300 кіз і вісім корів і спробувати вирощувати коней і ослів – ослине молоко прекрасно підходить для делікатесних сирів”, – ділиться планами Сафронов.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: