Київський фермер виготовляє камамбер за французькою технологією

Досвід регіонів

Йогурти, кефіри, сметана, морозиво та різні види сирів, серед яких і камамбер, виготовлений за французькою технологією — таку продукцію з козиного молока виготовляють у ФГ «Тетяна 2011»

Ukrainian English Russian

Раніше компанія займалася лише рослинництвом. Але згодом співзасновник господарства Василь Цвик зрозумів, що потрібно щось змінювати. Так, чоловік створив козину ферму на 1300 голів і нині виготовляє продукцію під торговою маркою Zinka, інформує kurkul.com.

Зараз на фермі розводять дві породи кіз — зааненську та альпійську. Цього року отримали і статус єдиного в Україні племінного репродуктора цих порід кіз.

Згодом Василь Цвик планує створити невеликий ресторан на базі сироварні та запустити цех з переробки м’яса.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: