Першу пасту — пару сотень баночок — зробили в 2012 році, маючи найосновніше обладнання — машинку, яка перероблює арахіс. Інвестиції на той момент склали по $100 від трьох студентів. Виробництво арахісової пасти, вже як бізнес, почали у 2015 році, вклавши у справу близько 2 млн грн.
Зараз на підприємстві встановлене німецьке та італійське обладнання, яке довелося переробляти під свої потреби.
Сировину купують у прямих імпортерів — Індії, Аргентини, Китаю, залежно від сезону і ціни. Термін зберігання пасти — шість місяців. На підприємстві кажуть, що працюють за ДСТУ, не додають ні емульгаторів, ні згущувачів, лише натуральні наповнювачі.
Наразі під брендом «ТОМ» продається 11 смаків арахісової пасти: нейтральна, солодка, солона, з шоколадом, медом, журавлиною, курагою, родзинками, чорносливом, шматочками шоколаду, шматочками арахісу.
Виробництво завантажене на 10%. При цьому в місяць, в залежності від сезону, «ТОМ» випускає від 3 до 10 т арахісової пасти.
За роки інвестори напрацювали величезну базу оптових і роздрібних клієнтів по всій країні. Пасту продають у крамницях, еко-магазинах та спортивних клубах.