На Черкащині фермер виготовляє 12 видів сиру

Практика бізнесу

Переселенець з Криму разом із сім'єю живе на Черкащині та виготовляє сир. Серед продукції: тверді італійські сири, бринза, качотта. Рецепти господарі знаходять в інтернеті.

Ukrainian English Russian

Февзі Саліджанов оселився разом з дружиною та дітьми у Черкаській області після анексії Криму. Проживав в Черкасах, потім у Корсуні, згодом купив житло у селі Лип’янка Шполянського району. Саме тут чоловік зайнявся сироварінням.

Молоко Февзі купує у сусідньому селі, з нього готує різноманітні сири: тверді італійські, качотту, бринзу. Спочатку чоловік зробив продукт для себе – потім вирішив продавати. Попит є. Починали готувати сири у каструлях, потім придбали сироварню. Зберігають продукцію у холодильниках. Рецепти знаходять в інтернеті. Кожного тижня господарі виготовляють 12 видів сиру, інформує landlord.ua.

«З мінусів лише те, що постійно зайнятий. З іншого боку – мені це подобається – завжди в теплі та затишку, діти при мені. Не їжджу на заробітки кудись далеко», – говорить чоловік.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: