На Тернопільщині відкрили комплекс шокового заморожування ягід

Досвід регіонів

У ТОВ «Україна» Підволочиського району Тернопільської області збудували потужний елеватор і відкрили сучасний комплекс шокового заморожування ягід, укомплектований новітнім французьким обладнанням

 

Ukrainian English Russian

Комплекс увійшов до складу завершеного циклу технологічного сортування та зберігання фруктів і ягід спеціалізованого фруктосховища, яке комплектували спеціалісти з Великобританії, Німеччини та Швеції. Його потужності дозволяють упродовж дня відсортовувати майже сто тонн і одноразово зберігати понад 4 тис. тонн яблук і груш із 200-гектарного власного саду, пише agravery.com.

«Аби досягти вищої доданої вартості від реалізації ягід малини і смородини, які вирощуємо на 35 гектарах, ми запровадили в себе технологію їх шокового заморожування. Метод їх консервації шляхом шокового заморожування максимально зберігає високу харчову цінність, смакові якості і товарний вигляд продукту», ― розповів очільник підприємства.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: