На Житомирщині вирощують хміль для німецького пива

Досвід регіонів

Підприємство з німецькими інвестиціями «Хопштайнер Україна», яке займається вирощуванням та переробкою хмелю і має потужності у Чуднівському районі, планує збільшити обсяги виробництва на 32 га

Ukrainian English Russian

Про це заявив власник компанії Яхима Гейде, повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

 «Зважаючи на те, що компанія постачає хміль до великих корпорацій та приватних пивоварень, сподіваюся, що і одні з кращих сортів німецького пива мають витоки з Житомирської області. Ми зацікавлені в таких інвесторах і збільшенні обсягів виробництва хмелю на Житомирщині», – наголосив  голова ОДА Ігор Гундич.

За словами власника компанії Яхима Гейде, підприємство вже більше 10 років працює в українському бізнесі та розуміє довгострокові цикли розвитку. На сьогодні світові ринки дозволяють розвивати бізнес з виробництва і переробки хмелю, пише glavcom.ua.

Довідково:

ТОВ «Хопштайнер Україна» – найбільше підприємство з вирощування та переробки хмелю в Україні. Компанія вирощує та переробляє 80 % загальної кількості хмелю в Україні. Загальна площа полів компанії в Житомирській області – більше 200 га. Обсяги виробництва - 350 т хмелю на рік.

Погода
Погода у Черкасах

вологість:

тиск:

вітер: