ПОРТАЛ
16 серпня 2016, 10:26

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Городищині продають майновий комплекс підприємства-банкрута

На Городищині продають майновий комплекс підприємства-банкрута

Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України, відповідно до Договору про надання послуг по організації та проведенню аукціонів з продажу майна боржника в процедурі банкрутства з Арбітражним керуючим Юрієм Ярмолінським проводить аукціон (відкриті торги) з визначення переможця щодо придбання майна банкрута Товариства з обмеженою відповідальністю «ПРОД СМІЛА ПРЕСТИЖ».

До продажу пропонується майновий комплекс боржника, розташований за адресою вул. Цвітківська, 56, с. Орловець, Городищенського району.

Початкова вартість лота – 80 720 грн. без ПДВ. При укладенні договору купівлі-продажу з переможцем аукціону вартість лоту визначається без урахування ПДВ.

Аукціон проходитиме з можливістю зниження початкової вартості, але не нижче, ніж до граничної вартості, яка становить 50 відсотків початкової вартості, вказаної в оголошенні про проведення аукціону.

Статус аукціону: перший повторний аукціон.

Крок аукціону – 10 % від початкової вартості лоту у разі підвищення та 1% — у разі пониження початкової вартості лоту на аукціоні.

Кінцевий термін прийому заяв – до 15.00 2 вересня 2016 року включно.

Організатор аукціону: Товарна біржа агропромислового комплексу центральних областей України 18000, м. Черкаси, вул. Смілянська,131, оф.329, (0472) 63-09-18, 63-07-45.

Аукціон відбудеться 5 вересня 2016 року о 15.00 за адресою: 18000 м. Черкаси вул. Смілянська, 129.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський