ПОРТАЛ
 

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВЕНД»

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ВЕНД»

Адреса: Україна, 18000, м. Черкаси,
вул. Смілянська 118, оф.301
Телефон: (+380472) 63-84-06
(+38067) 470-80-20
(+38066) 560-07-77
(+38093) 470-65-75
Сайт: http://saltmart.com
http://salt.org.ua/ru/
http://solena.in.ua
E-mail: [email protected] [email protected]


Підприємство «Венд» працює в Україні з 199З року. За період своєї діяльності підприємство займалося розробкою та виготовленням джерел живлення для твердотільних лазерів, виготовленням сепараторів для молока, впровадженням в сільське господарство біопрепаратів і мікроелементів в легкодоступній для рослини формі.

Підтримуючи план дій з реалізації Європейської стратегії профілактики та боротьби з неінфекційними захворюваннями на 2012-2016 рік, прийнятої Всесвітньою організацією охорони здоров'я, підприємство «ВЕНД» розпочало випуск у 2014 році сольових сумішей зі зниженим вмістом натрію.

Від першої особи

Олександр Романенко, директор:

«Наше підприємство передусім виконує соціальну місію. Адже в Європі вже давно перейшли на сіль зі зменшеним вмістом натрію. В Україні подібного продукту просто немає. Наше виробництво базується на розробках лабораторій сателітного центру інституту мікроелементів ЮНЕСКО. Ми також випускаємо сольові суміші, збагачені біодоступними мікроелементами магнію, селену, йоду. Характерно, що солоність цієї суміші така ж, як і чистої солі, тому міняти свої гастрономічні смаки не доведеться»

Ці сольові суміші вже можна побачити на полицях магазинів України. Це сіль харчова зі зниженим вмістом натрію + калій, а також сіль харчова зі зниженим вмістом натрію + калій + магній.

На підприємстві розроблено десяток рецептів сольових сумішей, які захищені патентами.

Продукція
Сіль кухонна з пониженним вмістом натрію+калій з ламінарією Сіль особам, що контролюють рівень цукру в крові Cіль кухонна морська з пониженим вмістом натрію + калій + ламінарія

Новини компанії: