ПОРТАЛ
21 листопада 2014, 16:18

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Продукція черкаських виробників увійшла до сотні кращих товарів України

Семеро черкаських підприємств стали цьогорічними переможцями та лауреатами Всеукраїнського конкурсу якості продукції, товарів та послуг «100 кращих товарів України».

Нагороди за якість черкаським виробникам вручили у Києві під час традиційної урочистої церемонії вручення дипломів.

Почесний титул переможця конкурсу в групі продовольчих товарів за свою нову продукцію отримало відразу чотири підприємства регіону. Серед них:

На фото: (зліва направо), директор ТОВ “Тамако-Інвест” Ярослав Новицький, генеральний директор ПАТ "Юрія" Олег Кашко, генеральний директор ТОВ “Клуб Сиру” Сергій Решетняк.

- ТОВ “Клуб Сиру” (Канівська філія) з продукцією сир «Монастирський», який належить до голландської групи твердих сирів.

Підприємство є одним із лідерів української молочної промисловості. Асортимент виробництва представлений цілою гаммою високоякісних твердих сирів, маслом солодковершковим та сухою знежиреною сироваткою.

На підприємстві функціонують системи управління якістю та безпечністю харчових продуктів на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009 та ДСТУ ISO 22000:2007, які сертифіковані в національній системі УкрСЕПРО.

- ТОВ „Черкасихліб ЛТД” - соломка солодка випечена з легкого хрусткого тіста.

Підприємство є одним з найбільших в Україні виробників хлібобулочних виробів та неодноразовим переможцем конкурсу. Підприємство пропонує продукцію під ТМ «Формула Смаку». Асортимент налічує понад 270 найменувань продукції.

- ПАТ «Юрія» - йогурт солодкий «Десертний» 2,8% жиру з фруктовим наповнювачем («Вишня», «Абрикос», «Полуниця», «Малина»).

Черкаський міський молокозавод, а нині ПАТ «Юрія» (м. Черкаси) має більш ніж 50 річну історію і досвід у переробці молока на корисну та смачну молочну продукцію.

На підприємстві діє сертифікована система управління якістю відповідно до вимог ДСТУ ISO 9001:2009.

- ТОВ “Тамако-Інвест” (Черкаський р-н, с. Хутори) – в'ялений лящ.

Компанія понад 15 років спеціалізується на виробництві річкової та морської в’яленої риби. Власні виробничі та холодильні потужності, організована система заготівлі риби дозволяє підприємству здійснювати постійний контроль якості виготовленої продукції та гарантувати покупцям стабільність в асортименті та закупівельних цінах.

У групі «Товари виробничо-технічного призначення» переможцями стали:

На фото: (зліва направо) комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко та генеральний директор ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «ТЕХНО» Олег Ходаківський .

- ПАТ «АЗОТ» - Нітрат амонію (аміачна селітра).

Підприємство є одним з лідерів хімічної промисловості України. Нинішня структура товариства складає 46 виробничих підрозділів. Сьогодні це надійний партнер та успішний експортер продукції за кордон, інноваційна кампанія із сучасним менеджментом і відповідною соціальною політикою.

- ТОВ «Завод теплоізоляційних матеріалів «ТЕХНО» (м. Черкаси) - Мінераловатні теплоізоляційні плити марки ТЕХНОФАС ЕФЕКТ.

Підприємство повного циклу. Процес виготовлення мінераловатних теплоізоляційних плит охоплює всі етапи виробництва – від переробки сировини до пакування і доставки продукції споживачам. Завод оснащено високотехнологічним устаткуванням виробництва Чехії, Німеччини, Словенії, Австрії, і Данії. Сировина і продукція, що виробляється, підлягає повному контролю на всіх етапах виробництва.

Ще двоє представників області стали лауреатами конкурсу:

Це вже згадуване ТОВ “Тамако-Інвест”, яке отримало нагороду за в’ялену плотву.

І ПП "Науково-виробнича фірма "ЛАД" (м. Черкаси), яку відзначили у номінації: «Роботи та послуги, які надаються у побутовій та виробничій сферах».

На фото: начальник цеху металообробки ПП "Науково-виробнича фірма "ЛАД" Сергій Теслюченко (справа)

Підприємство працює в галузі плазмово-вакуумних технологій по нанесенню декоративного покриття із різноманітних металів на вироби з металів, скла та кераміки. Виконує роботи по виготовленню накупольних хрестів, церковного приладдя та інших виробів для прикрашання культових та громадських споруд.

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, зважаючи на непросту економічну ситуацію в країні, цьогоріч у конкурсі взяли участь значно менше виробників регіону, ніж у попередні. Тому, звичайно, коло претендентів, які могли б потрапити до цього переможного списку є значно більшим. – А ще більшим є нерозкритий потенціал підприємств нашого регіону, які тільки розпочинають чи готуються до впровадження нових стандартів, систем управління якістю та шукають шляхи «переформатування» виробництва на продукування дійсно якісної та безпечної, а тому конкурентоздатної продукції, - зазначає керівник підприємства.