ПОРТАЛ
22 червня 2016, 10:47

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські підприємці налагоджують співпрацю з Туреччиною

Можливості просування української продукції за кордоном та залучення турецьких інвестицій у черкаські підприємства обговорили члени Черкаської торгово-промислової палати під час бізнес-зустрічі з представником Конфедерації підприємців та промисловців Туреччини (TUSKON) в Україні паном Савашем Кучюком.

Серед учасників з української сторони були підприємства, пов'язані з виробництвом та дистрибуцією добрив для АПК та агровиробництвом - ПП "Агрохімтранс", ПАТ "Азот", ТОВ "Фрея-Агро", ТОВ "Агрохім 2001", ТОВ "ЧК Імператор".

Представник турецької сторони розповів, про можливості налагодження співпраці, бізнес-візитів до Туреччини та лобіювання інтересів українського бізнесу не лише в країні зірки і півмісяця, але й на ринках Близького Сходу, Африки і навіть Європи.

«Для нас найбільш цікавий аграрний сектор – пшениця, олія, добрива. Втім, наші бізнесмени готові вкладати в будь-які сектори, що приносять прибуток», – відзначив Саваш Кучюк.

Він запевнив, що Конфедерації підприємців та промисловців Туреччини готова до співпраці і з великими, і з дрібними підприємствами.

«Зараз наші підприємства шукають нові ринки збуту та потребують інвестицій для модернізації та розширення виробництва. Співпраця з TUSKON – один із можливих механізмів залучення коштів та розвитку бізнесу», – підкреслив Перший віце-президент Черкаської ТПП Сергій Корнієнко.

Представники черкаського бізнесу цікавилися вимогами до безпечності та якості продукції та можливостями супроводу партнерства з боку Конфедерації підприємців та промисловців Туреччини. Учасники зустрічі презентували свої підприємства та обмінялися контактами з гостем.

Довідка:

Конфедерація підприємців та промисловців Туреччини (TUSKON) складається з 7 федерацій-членів, 211 членів асоціації підприємців Туреччини, що налічують 55 000 підприємців, та є недержавною неприбутковою організацією. TUSКON, будучи самою розповсюдженою громадською бізнес-організацією Туреччини, має найбільшу національну мережу бізнес-структур в країні та має можливість надавати різноманітні послуги, включаючи організацію ділових поїздок турецьких бізнесменів в інші країни та зарубіжних бізнесменів в Туреччину, здійснювати пошук інвесторів, торгових компаній для співробітництва, сприяти іноземним компаніям у пошуку надійних партнерів у Туреччині.