ПОРТАЛ
20 вересня 2016, 15:58

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Шляхи співпраці шукали черкаські та бельгійські підприємці

Бельгійська делегація на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Королівства Бельгія в Україні Люком Якобсом відвідала Черкащину. Представники бізнесу Бельгії зустрілися з черкаськими підприємцями, щоб налагодити торговельні зв’язки та взаємовигідну співпрацю.

«Ми регулярно проводимо подібні бізнес-місії. Цього року вирішили звернути свою увагу на Черкащину, щоб глибше вивчити сільськогосподарський потенціал регіону, а також інші напрями економіки. Регіон дуже цікавий і перспективний. Тут уже працює бельгійський бізнес. І ми зацікавлені розширити співпрацю», – розповіла порталу «Діловий регіон» керівник торгово-економічного відділу Посольства Бельгії Тетяна Коротіч.

Ділові переговори представників бізнесу відбулися у форматі В2В. У них взяли участь 15 бельгійських компаній та понад 20 черкаських.

«Цікаво було побачити інновації у своїй галузі, ознайомитися з новими матеріалами, технологіями, знайти спільні ділові інтереси. Ми виходимо на міжнародні ринки, тому прагнемо, щоб про нашу компанію знали не лише в Україні, де ми працюємо вже понад 20 років, а й у Бельгії», – відзначив керівник проектів компанії «Манеж» Дмитро Невський.

Візит було організовано Посольством Бельгії в Україні за підтримки Черкаської торгово-промислової палати.

«Цей візит невипадковий. Посол, пан Люк Якобс, підкреслив, що бельгійський бізнес зацікавлений співпрацювати з нашим регіоном, зважаючи на його зручне географічне розташування та високий потенціал. Це дуже важливий сигнал для нашого регіону, для підприємців з інших країн», – розповів Президент Черкаської ТПП Сергій Першин.

По завершенні зустрічей з бізнесом бельгійська делегація відвідала підприємство з бельгійськими інвестиціями «Гранекс», що успішно веде сільськогосподарську діяльність в селі Деньги.