ПОРТАЛ
3 березня 2017, 11:13

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Гібридний тест-драйв: LNZ Group запускає на Шполянщині новий проект

Для виробництва ще якіснішого насіннєвого матеріалу компанія LNZ Group відкриває першу на Шполянщині вегетаційну кімнату.

У такій лабораторії спеціалісти проводитимуть передпосівну перевірку стану насіння, тестуватимуть гібриди кукурудзи, соняшнику, гороху, сої та інших культур на енергію, схожість, фракційний склад перевірятимуть вплив препаратів на дані культури, зазначають у компанії.

– Завдяки вегетаційній кімнаті, ще до посіву рослини в поле ми будемо знати, які мікроелементи, біостимулятори доцільніше використовувати, перевірити гербіциди на фітотоксичність. Тобто ми зможемо перевіряти вплив засобів захисту рослин на посівний матеріал не в полі, на всьому об’ємі вирощуваних культур, а частково в лабораторії, – зазначив науковий спеціаліст LNZ Group Анатолій Даценко.

Керівництво LNZ Group переконане, що вегетаційна кімната дозволить зменшити економічні ризики як для самої компанії, так і для її клієнтів.

– Як ми, так і наші клієнти тепер не витрачатимуть зайві кошти та з мінімумом затрат отримати більші врожаї, – наголосив Анатолій Даценко.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський