ПОРТАЛ
15 березня 2017, 11:50

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На новому заводі в Черкасах холодильники будуть на 70 % вітчизняними

Компанія KTD Group, що спеціалізується на імпорті та виробництві побутової техніки (ТМ Сатурн, Laretti, ST, Defiant) наприкінці березня планує запустити виробництво на новому заводі в Черкасах.

На першому етапі тут виготовлятимуть електропечі, а протягом року планують налагодити виробництво холодильників і конвекційних обігрівачів.

"Влітку запустимо великий завод холодильників найвищого європейського класу енергозбереження – А +++, в тому числі з системою No Frost", - поділився планами президент компанії Олександр Громико.

Як розповів «Інтерфакс-Україна» керівник PR-відділу KTD Group Валерій Сорока, холодильники будуть випускатися з використанням сучасних європейських технологій.

"На 70% холодильники будуть вироблятися на нашому заводі, для цього є обладнання для штампування металу, лиття пластмасових деталей Решта 30% - це іноземні комплектуючі, які в Україні не виробляються, хоча ми зацікавлені в українських постачальниках для здешевлення продукції та підтримки українського виробництва", - відзначив В. Сорока.