Найголовніше за 31.03.2015
◄
|
►
|
23 вересня 2011, 16:51
Перекладач
Виробництво м’яса та м’ясопродукції збільшилось на 2%
Провідні позиції в структурі промислового виробництва області належать виробництву харчових продуктів та напоїв. Важливою складової цієї галузі залишається виробництво м’яса та м'ясних продуктів. За 8 місяців поточного року підприємства з виробництва м’яса та м’ясопродуктів порівняно з відповідним періодом попереднього року наростили обсяги на 2% та реалізували промислової продукції на 2765 млн. грн.. Це становить близько 16% загального обсягу реалізації по області.
За цей період на 40% зросло виробництво виробів ковбасних копчено-запечених, на 17% – м’яса свійської птиці солоного, в розсолі, сушеного чи копченого, на 12% – продуктів готових та консервів з яловичини і телятини, на 6% – м’яса і субпродуктів харчових свійської птиці свіжих чи охолоджених, - повідомляють у Головному управлінні статистики в Черкаській області.Новини наших партнерів