ПОРТАЛ
1 лютого 2016, 10:30

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаським підприємцям пропонують стажування в Америці у сфері громадського харчування

Черкаським підприємцям пропонують стажування в Америці у сфері громадського харчування

Міністерство торгівлі США оголосило конкурс на стажування «Розвиток асоціацій для малого та середнього бізнесу: сфера громадського харчування» в рамках програми «САБІТ».

Участь можуть брати професіонали галузі громадського харчування, представники асоціацій, рестораторів та підприємства громадського харчування.

Стажування триватиме з 2 до 23 квітня 2016 року. Документи приймають до 26 лютого 2016 року.

Деталі у додатку.

Координатор програми «САБІТ» в Києві Наталя Шкнєєва: [email protected], тел: + 38 044 521 5222, мобильный: + 38 095 274 02 15.

Довідка:

Спеціальна американська програма ділових стажувань «САБІТ» Міністерства торгівлі США розробила програму «Управління ланцюгами поставок (Ланцюги поставок)» для навчання 18 фахівців в даній галузі з Євразії. САБІТ надає учасникам можливість познайомитися з галуззю та її регулюванням, встановити контакти для подальшої ділової співпраці, дізнатися про інноваційні технології, обладнання та послуги, а також отримати знання про ринкові бізнес методах. У рамках програми САБІТ пройшли успішне навчання більше 6000 менеджерів і вчених з країн Євразії, Південної Азії, Північної Ірландії, Латинської Америки, Африки та Близького Сходу.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський