ПОРТАЛ
19 травня 2014, 10:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

опитування
Сільське господарство – пріоритетна галузь для інвестування на Черкащині

<div class="dr_in_to_news"></div><div class="ques_msg">опитування</div> Сільське господарство – пріоритетна галузь для інвестування на Черкащині

Найбільший потенціал серед галузей економіки Черкащини має сільське господарство. Так вважають понад 43% читачів порталу «Діловий регіон», що взяли участь в опитуванні В яку галузь економіки новій владі Черкащини слід залучати інвестиції у 2014 році? Решта галузей економіки відстають у кілька разів. На другому місці опинилося будівництво, але воно отримало лише 9,6% голосів. У трійку лідерів також увійшов в’їзний туризм із 7,9% прихильників.

Вкладати у машинобудування області вважають за доцільне 7,4% опитаних. Ще 7,1% віддали перевагу харчовій промисловості. В економічні перспективи легкої промисловості вірять 4,7% респондентів. Для 4,4% читачів порталу пріоритетною є енергетична галузь. Хімічна промисловість та ІТ-галузь отримали по 3.9% прихильників. 2,5% вважають, що інвестувати потрібно в торгівлю. А індустрія дозвілля отримала лише 0,5% голосів.

Майже для 5% вибір був складним.

Усього в опитування взяли участь 406 осіб. Опитування тривало на порталі «Діловий регіон» з 25 квітня до 15 травня і не є репрезентативним.

Запрошуємо взяти участь у новому опитуванні порталу Чи плануєте Ви скористатися автономним преференційним торговельним режимом ЄС для України, що передбачає зменшення або усунення в односторонньому порядку митних тарифів ЄС на українські товари до листопада 2014 року?


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук