ПОРТАЛ
27 вересня 2014, 12:49

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Роз’яснення на електронну скриньку» - новий сервіс фіскальної служби

Головне управління ДФС у Черкаській області пропонує платникам звертатись за інформаційною допомогою, правовими консультаціями і порадами та отримувати відповіді на власну електронну скриньку.

Замовити новий сервіс для підприємців дуже просто: слід направити лист-запит на адресу інформаційно – комунікаційного підрозділу [email protected] з зазначенням своєї контактної електронної адреси та кола питань, які потребують вирішення.

Як відмітив начальник Головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Коломієць, за значних змін в оподаткуванні, які щойно набрали чинності та які діятимуть з 1 січня 2015 року, фіскальники розширюють коло послуг для охоплення роз’яснювальними заходами якомога більшої аудиторії.

Нова послуга розрахована на тих, хто не має можливості відвідувати семінари і тренінги та постійно слідкувати за змінами законодавства. За запитом підприємець отримуватиме на особисту електронну скриньку підбірку актуальних роз’яснень та питань-відповідей з бази «ЗІР» і друковану продукцію головного управління ДФС в області. Передбачений і зворотній зв’язок з відповідальним консультантом.

Також за адресою [email protected] приймаються пропозиції дописувачів по покращенню організації роботи головного управління та обслуговуванню платників податків і зборів.