ПОРТАЛ
16 січня 2015, 12:23

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Центр випробувань ДП «Черкасистандартметрологія» можуть уповноважити на проведення незалежного контролю

Центр випробувань харчової продукції та продовольчої сировини ДП «Черкасистандартметрологія» увійшов до списку претендентів на виконання функцій органу незалежного контролю.

<div class="dr_in_to_news"></div> Центр випробувань ДП «Черкасистандартметрологія» можуть уповноважити на проведення незалежного контролю

- Всього до переліку, запропонованого департаментом технічного регулювання Мінекономрозвитку України Міністерству аграрної політики та продовольства України, увійшли десять таких лабораторій, - розповів порталу «Діловий регіон» директор ДП «Черкасистандартметрологія» Михайло Чорнопищук.

За словами керівника підприємства, з набуттям чинності нових законодавчих актів, обрані установи зможуть проводити контроль якості як незалежні лабораторії з контролю якості та безпеки продукції.

- Звичайно, для того щоб закріпитися у вже остаточному списку потрібно ще попрацювати, - зазначає Михайло Чорнопищук. Насамперед у плані переоснащення сучасними приладами та розширенні спектру досліджень відповідно до вимог європейських стандартів та методик випробувань.