ПОРТАЛ
6 квітня 2015, 12:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаському бізнесу розкажуть як налагодити співпрацю з Білоруссю

14 квітня Черкаська торгово-промислова палата організовує ділову зустріч з питань співпраці з Республікою Білорусь за участю Радника Посольства РБ в Україні Кирила Камишева.

<div class="dr_in_to_news"></div> Черкаському бізнесу розкажуть як налагодити співпрацю з Білоруссю

Про це повідомили порталу у Черкаській ТПП.

Участь для членів Палати безкоштовна;

Додаткова інформація та реєстрація за тел. (0472) 54-17-23. E-mail: [email protected], начальник Департаменту міжнародних зв’язків ЧТПП

– Корнієнко Сергій Анатолійович

Контури програми зустрічі:

1.Обговорення стану та можливостей для розширення міжрегіонального співробітництва між Черкаською областю та Білоруссю; проблеми, з якими стикається бізнес-спільнота при торгово-економічному співробітництві з Білоруссю.

2.Проведення для запрошених українських компаній презентації економічного потенціалу Білорусі (експортні, інвестиційні можливості, інфраструктура СЕЗ та інших пільгових режимів економічної діяльності), а також програми пільгового кредитування зарубіжних споживачів білоруської продукції.

Цільова аудиторія – сільгоспорганізації, автоперевізники, лісогосподарства, щебеневі та інші видобувні підприємства та ін.

3.Обговорення можливості співпраці у напрямку альтернативної енергетики - будівництво (модернізація) котелень, що працюють на місцевих видах палива (торф, деревна тріска, пелети, ін.).

Цільова аудиторія - представники компаній, що реалізують/спеціалізуються на будівництві, модернізації та експлуатації об'єктів генерації енергії на місцевих видах палива.