ПОРТАЛ
10 червня 2015, 09:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаський консервний комбінат рекомендують до роздержавлення (документ)

ДП «Черкаський консервний комбінат» потрапило до переліку перших десяти держпідприємств, які підлягатимуть роздержавленню.

Черкаський консервний комбінат рекомендують до роздержавлення (документ)

Для реалізації пілотного проекту з роздержавлення аграрних держпідприємств вже створено спільну робочу групу у складі фахівців Мінагрополітики, Фонду держмайна України та Фонду інновацій та розвитку (Республіки Грузія).

«Ми цілеспрямовано відібрали різні підприємства з точки зору спеціалізації, розташування та механізмів роздержавлення, які можуть бути застосовані. Частина з них підпадає під розпаювання, другі приватизують, а майно інших реалізують на аукціоні. Наша спільна мета — відпрацювати кожний з механізмів, скоординувати дії та на практиці імплементувати успішний досвід наших грузинських партнерів», — повідомив заступник голови робочої групи Мінагрополітики з питань роздержавлення Олексій Зубрицький.

Нагадаємо, раніше робоча група Мінагрополітики з питань приватизації рекомендувала до роздержавлення перші 100 підприємств. Фінансова діагностика кожного з них підтвердила їхню збитковість та нездатність відновити економічну активність в умовах державного підпорядкування, - йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.

Ознайомитися з переліком підприємств.