ПОРТАЛ
22 червня 2015, 09:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Обласну філармонію реконструюють за 10 мільйонів

Понад 10 мільйонів гривень виділять з місцевого та державного бюджетів на реконструкцію Черкаської обласної філармонії. Проект реконструкції був відібраний регіональною комісією до переліку об’єктів, які будуть реалізовані за кошти Державного фонду регіонального розвитку.

Обласну філармонію реконструюють за 10 мільйонів

Згідно з проектною документацією, у філармонії буде виконано загальнобудівельні роботи, монтаж вентиляційних систем, влаштування внутрішніх сантехнічних мереж, додаткові роботи та озеленення території. Реконструкція мала розпочатися уже в червні. Однак остаточне затвердження переліку об’єктів, що будуть реалізовані за кошти Державного фонду регіонального розвитку, відбудеться під час засідання спеціальної комісії при Мінрегіонбуді, яке очікується в серпні.

«Проектанти запевняють, що проблем з термінами не буде. У філармонії залишилися внутрішні роботи, які можна виконувати і взимку», – прокоментував порталу «Діловий регіон» Директор департаменту економічного розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік.

Згідно з проектною документацією, філармонія належить до вищої категорії безпеки та є місцем масового перебування людей, тому необхідно виконати усі необхідні роботи по забезпеченню безпечних умов експлуатації будівлі.