ПОРТАЛ
24 червня 2015, 14:09

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Семінар з енергоефективності та енергоменеджменту проведуть у Черкасах

9 липня у Черкасах в рамках форуму «Клуб енергоменеджерів» відбудеться семінар на тему: «Сучасні системи енергетичного менеджменту. Вимоги стандарту ISO 50001. Практичне застосування з метою енергозбереження та підвищення енергоефективності підприємств і організацій». Захід проведуть на базі ДП «Черкасистандартметрологія».

<b>Семінар з енергоефективності та енергоменеджменту проведуть у Черкасах</b>

Як повідомили порталу «Діловий регіон» у ДП «Черкасистандартметрологія», мета семінару - ознайомлення з методами енергоефективності та енергозбереження, які застосовуються на підприємствах України та за кордоном, а також обмін досвідом в галузі розробки та впровадження Системи енергетичного менеджменту згідно з вимогами міжнародного стандарту ISO 50001:2011.

Лектори – керівники компанії «Technical and Management Services» LLC: генеральний директор - Левицький М.А, керівник департаменту енергоефективності Петрик П.М.

До участі у семінарі запрошують відповідальних за енергозбереження на підприємствах: керівників підприємств усіх галузей, представників вищого керівництва, керівників процесів та фахівців підприємств.

З організаційних питань щодо участі в семінарі звертатися за телефоном (0472) 32-14-26.


НЕРУХОМІСТЬ ОНЛАЙН

ОБЕРИ СВОЄ ЖИТЛО!