ПОРТАЛ
28 липня 2015, 12:34

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські учасники конкурсу «100 кращих товарів України»: ДП «Роял Фрут Гарден Іст» ТОВ «Роял Фрут Гарден»

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо ознайомитися з учасниками регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України” у 2015 році від Черкаської області.

ДП «Роял Фрут Гарден Іст» ТОВ «Роял Фрут Гарден»

ДП «Роял Фрут Гарден Іст» ТОВ «Роял Фрут Гарден» - одне з небагатьох підприємств України, яке займається виготовленням концентрованих соків та виробництвом сидрів на основі яблучного збродженого соку. Підприємство було створене у 2000 році і сьогодні виготовляє сидри власних торгових брендів - ТМ «Сидр Роял», ТМ «Збітень Золотоніський», ТМ «Сидр Смайл».

На підприємстві діє сертифікована система управління безпечністю харчових продуктів на відповідність вимогам ДСТУ 4161-2003 «Системи управління безпечністю харчових продуктів. Вимоги»

Інформація про продукцію, яка бере участь у конкурсі

Сидр купажний газований звичайний напівсолодкий "Яблучний"

Сонячним вином називали стародавні нормани свій улюблений напій – яблучний сидр, який за думкою істориків вони почали виготовляти з яблук в XI столітті.

Сидр (від лат. sidera - сонячний) - легкий, іскристий напій, світло-бурштинового кольору з яскраво-вираженим яблучним ароматом і приємним освіжаючим смаком.

Цей напій отримують шляхом повного або часткового зброджування свіжого яблучного соку з наступним насиченням діоксидом вуглецю ендогенного або екзогенного походження.

Сидри, які має в своєму асортименті виробник, дають можливість задовольнити смакові уподобання споживачів цього виду продукції.