ПОРТАЛ
30 липня 2015, 10:22

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Черкаські учасники конкурсу «100 кращих товарів України»: ТОВ "Клуб Сиру"

Портал «Діловий регіон» спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» реалізує інформаційний проект, спрямований на популяризацію продукції місцевих виробників.

Пропонуємо ознайомитися з учасниками регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) „100 кращих товарів України” у 2015 році від Черкаської області.

Товариство з обмеженою відповідальністю "Клуб Сиру"

ТОВ "Клуб Сиру" – один із лідерів української молочної промисловості. Асортимент підприємства представлений цілою гаммою високоякісних твердих сирів на будь-який смак, маслом солодковершковим та сухою знежиреною сироваткою.

Продукція підприємства реалізується в усіх регіонах України, країнах СНД та дальнього зарубіжжя.

На підприємстві діє інтегрована система управління якістю та безпечністю харчових продуктів на відповідність вимогам стандартів ДСТУ ISO 9001:2009 та ДСТУ ISO 22000:2007.

Інформація про продукцію, яка бере участь у конкурсі

Сир «Сорочинський» зі смаком пряженого молока

Смак і запах цього сиру передають атмосферу традиційних українських ярмарків із запашними пряниками, кренделями і пряженим молоком.

Він є власною розробкою технологів ТОВ «Клуб сиру», які намагалися створити рецепт, що дав би можливість зробити сир вишуканим і унікальним.

Сир «Сорочинський» – належить до російської групи твердих сирів. Він виготовлений з коров’ячого молока з додаванням заквашувальних культур молочнокислих стрептококів та термофільних паличок. Аромат пряженого молока і запашних прянощів (настоянки духмяного перцю, кориці, гвоздики) приваблює вибагливих споживачів.

Куштуючи щоденно невелику кількість цього сиру людина отримує повноцінну добову норму кальцію.