ПОРТАЛ
22 вересня 2015, 16:29

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

В ОДА нагородили переможців конкурсу «Черкаська якість» (фото)

Переможцями та лауреатами конкурсу «Черкаська якість», започаткованого обласною державною адміністрацією спільно з ДП «Черкасистандартметрологія», стали 15 підприємств регіону. Серед них добре відомі не лише на Черкащині, а й далеко за межами області виробники.

<b>В ОДА нагородили переможців конкурсу «Черкаська якість» </b> (фото)

Нагадаємо, що конкурс «Черкаська якість» проводять в області проводять у рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції - "100 кращих товарів України".

За словами директора ДП «Черкасистандартметрологія» Михайла Чорнопищука, конкурс проводиться з метою об'єднання зусиль, спрямованих на поліпшення якості та конкурентоспроможності місцевої продукції, сприяння впровадженню на підприємствах України сучасних методів управління якістю та задоволенню потреб і очікувань споживачів.

Цього року обласна конкурсна комісія, оцінивши представлену виробниками продукцію та послуги, визначила 12 переможців та 4 лауреатів конкурсу.

«Кожне з цих підприємств має повне право пишатися високим рівнем кваліфікації колективів, успіхами по забезпеченню якості та безпечності продукції, постійним розвитком виробництва та здобуттям прихильності споживачів, - підкреслив Михайло Чорнопищук.

Нагороди кращим виробникам вручав заступник голови Черкаської облдержадміністрації Юрій Сас. Він зауважив, що у запровадженні такого конкурсу обласна влада вбачає дві основні місії.

«По-перше, промоція наших виробників і черкаських брендів, просування їх на національний та світовий ринки. І по-друге, - це боротьба за якість продукції для населення та захист споживача» , - підкреслив заступник голови ОДА.

Він також підкреслив, що Черкащина славиться цілим рядом виробників, чия продукція завойовує світові ринки, і має всі перспективи, аби розширювати цей перелік.

Найбільш активними учасниками конкурсу виявилися представники харчопрому. Зокрема, дипломи переможців отримали за свою продукцію: ПАТ "Золотоніський маслоробний комбінат" (сир твердий «Горіховий з фенугреком, зі смаком та ароматом волоського горіха»), ПАТ "Юрія" (кефір «Домашній» ), ФОП Плужник В.М. (Хліб «Колосок»), ДП "Роял Фрут Гарден Іст" ТОВ "Роял Фрут Гарден" (Сидр "Яблучний"), ТОВ "Клуб Сиру" (сир «Сорочинський»), ТОВ "Буассон Еліт" Бельведер Груп" (коктейль винний червоний "Дон Сангрія"), ПрАТ "Миронівська птахофабрика" (тушка курчати-бройлера, напівфабрикат натуральний охолоджений, упакований в середовищі захисних газів), ТОВ “Тамако- Інвест” (салака і корюшка в'ялені),

У номінації «Промислові товари для населення» перемогу отримав ТОВ "Науково-інженерний центр "Сканер" (мікроскоп діагностичний Scaner «CALIPSO» МD-500), у номінації «Товари виробничо-технічного призначення – ПАТ "АЗОТ" (добрива рідкі азотні (КАС).

Також відзначили і підприємства зі сфери послуг. Серед них ТОВ «Центр іноземних мов "ЙЕС!" за навчання дітей та дорослих англійській мові.

Лауреатами конкурсу стали Приватне мале виробниче підприємство "Фотоніка Плюс" (коагулятор лазерний універсальний «Лика-хирург М»), ТОВ "ЕлектроАрсенал" (пристрій для перемотування електричних проводів, кабелів, шнурів, оболоченних тросів, крапельної стрічки типу "Оптима"), Дочірнє підприємство «Семпал» (монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування), а також Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор» (горілка «Статус» класичний).

«Ми зацікавлені, щоб відзнака «Черкаська якість» так само була брендом, як і продукція виробників, щоб вона стала свідченням якості для споживачів і бізнес-партнерів», - підсумував Юрій Сас. А також додав, що обласна влада спільно з ДП «Черкасистандартметрологія» активно працюватиме в цьому напрямку.