ПОРТАЛ
27 листопада 2015, 12:32

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Як спланувати облікову політику підприємства, навчали бухгалтерів області

Що повинна містити облікова політика підприємства та які базові принципи її формування – про це йшла мова на практикумі Світлани Дзюбак «Облікова політика — фундамент успіху та надійності підприємства», що відбувся в ТПП.

Як спланувати облікову політику підприємства, навчали бухгалтерів області

Такий практикум провели на прохання самих учасників-бухгалтерів, яким доводиться щороку планувати облікову політику.

«Я постійна відвідувачка практикумів Світлани Дзюбак у ТПП. Так докладно, ґрунтовно і всебічно ніде більше не пояснять. Вона практик, і ми говоримо однією мовою. Облікова політика – це кодекс нашого підприємства, тому сьогодні я розраховую отримати роз’яснення, як краще її спланувати», – розповіла порталу «Діловий регіон» фінансовий директор ВАТ «АТП 17127» Наталя Шкляр.

Такі зустрічі з бухгалтерами ТПП організовує раз на квартал. Учасники отримують великий об’єм інформації, зокрема, і відповіді на свої запитання та роз’яснення окремих випадків.

«Ми розглянули найскладніші і найсуперечливіші нюанси бухобліку. Світлана Дзюбак, будучи не лише бухгалтером, а й юристом та аудитором подає матеріал з практики, розказує не лише про зміни, що відбулися, а й про перспективи, які нас чекають», – відзначила заступник головного бухгалтера ТОВ «Сміламаш» Наталя Меух.

«Ми давно й успішно співпрацюємо з Світланою Дзюбак. Сьогоднішня тема особливо важлива, оскільки облікова політика становить основу фінансової діяльності підприємства», – зауважив президент Черкаської ТПП Сергій Першин.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук