ПОРТАЛ
12 лютого 2016, 11:59

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Безробітних черкащан запросили на роботу до відомого підприємства Закарпаття

Масово працевлаштувати робітників із Черкас пропонує київська компанія RostOutstaffing, яка забезпечує персоналом спільний американо-український завод. Презентували роботодавця у Черкаському міському центрі зайнятості, де провели міні-ярмарок вакансій за професіями в’язальник(-ця) схемних джгутів, кабелів та шнурів.

Безробітних черкащан запросили на роботу до відомого підприємства Закарпаття

Роботу черкащанам пропонують у м. Виноградів Закарпатської області – відомій екологічно-курортній місцевості України. Потужному заводу, що виробляє електронні системи підігріву для автомобільної та побутової техніки популярних світових брендів, нині бракує робочих рук.

Євгеній Дєлов, директор RostOutstaffing, розповів, що підприємство має великі обсяги замовлень та наразі працює у три зміни. Разом з колегами він роз’яснив присутнім умови праці та її оплати, а також проживання та працевлаштування: ідеться про роботу вахтовим методом, усім працівникам надається житло у комфортних готельних будиночках (проживання по 2-3 особи). Працевлаштування пропонують офіційне, за цивільно-правовим договором. Зарплата стартує від 3800 грн. Більше можна заробити, якщо працювати у нічні зміни та по суботах. Крім того, роботодавець забезпечує персонал сніданком та обідом. Майбутніх працівників з Черкас везуть до Закарпаття безкоштовно, якщо збирається організована група. Оплачується також проїзд на завод і до місця проживання безпосередньо у Виноградові.

Після презентації усі зацікавлені кандидати пройшли спеціальні тестування на «профпридатність» для згаданої сфери виробництва та підписали договори на працевлаштування. Трансфер таких працівників на завод відбудеться уже цієї суботи (13 лютого).

Тих, хто має намір пізніше звернутися до компанії RostOutstaffing щодо роботи, запрошують звертатися і надалі, проте проїзд уже доведеться оплатити самостійно.

Слід зауважити, що це уже не перший набір робітників. Фахівці з Івано-Франківська та Черкас, відібрані таким чином, вже працюють на згаданому підприємстві.

За додатковою інформацією можна звертатися до Черкаського міського центру зайнятості 0472 (35-24-14) або до представника RostOutstaffing Катерини, яка координує відповідний напрямок роботи – 095 -283-30-32.