ПОРТАЛ
13 травня 2016, 11:24

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Майже 70 млн. грн. виділили Черкащині на регіональний розвиток

Витратити їх планують на придбання медичного обладнання, ліквідацію наслідків пожежі у черкаському театрі, ремонти та реконструкції дитсадків і шкіл, а також на розвиток місцевого самоврядування тощо.

<b>Майже 70 млн. грн. виділили Черкащині на регіональний розвиток </b>

Черкаська область запропонувала 26 проектів для реалізації за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

«Якщо Мінрегіонбуд не матиме суттєвих заперечень, то кошти можуть виділити вже в червні. Всі проекти мають необхідну проектно-кошторисну документацію. Тому всі вони можуть бути реалізовані цього року», – розповів порталу «Діловий регіон» директор Департаменту регіонального розвитку Черкаської ОДА Роман Карманнік.

Найбільша сума, майже 14 млн. грн. запланована на оновлення флюоропарку Черкаської області для розширення доступу та підвищення якості й ефективності виявлення патології передусім серед сільського населення. Ще на 10,6 млн. грн. буде придбано медичне обладнання для нового перинатального центру. На ліквідацію наслідків пожежі в приміщенні Черкаського обласного музично-драматичного театру планують отримати трохи більше 10 млн. грн.

Дещо менші суми передбачені на розвиток освітніх закладів: 7,4 млн. грн. на переобладнання частини приміщень колишньої тютюнової фабрики під багатофункціональну спортивну залу дитячо-юнацької спортивної школи і 5,9 млн. грн. – на будівництво критого басейну в золотоніській гімназії.

З повним переліком проектів, запропонованих для реалізації за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, можна ознайомитися нижче.