ПОРТАЛ
31 травня 2016, 13:27

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На вихідні тролейбусів у Черкасах побільшає

Кількість тролейбусів, які працюють на міських маршрутах у вихідні і святкові дні, має збільшитися на 6 одиниць. Зокрема, будуть підсилені маршрут №10 – 2 тролейбусами, №7 – 2 тролейбусами і № 1 – теж 2 тролейбусами. Про це написав у Facebook представник громадської ради при КП “Черкасиелектротранс” Валерій Мироненко.

На вихідні тролейбусів у Черкасах побільшає

«Відповідно на кожному з цих маршрутів буде працювати по 3 тролейбуси, а це в свою чергу, покращить якість надання транспортних послуг, зменшить інтервал руху до 40 хв. а відповідно і зросте кількість перевезених пасажирів.

Нагадаю що до цього у вихідні і святкові дні на вулиці міста Черкаси виходило лише 12-15 тролейбусів, по одному тролейбусу на маршрут, а це створювало великі незручності пасажирам, які змушені були чекати на тролейбус годину, півтори а на деяких маршрутах навіть дві години», написав активіст.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук