ПОРТАЛ
31 травня 2016, 14:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Замість 10 державних податкових інспекцій на Черкащині працюватиме 6

Такі зміни передбачає реорганізація служби в регіоні.

<b>Замість 10 державних податкових інспекцій на Черкащині працюватиме 6</b>

Нововведення не зачеплять ДПІ у м.Черкасах (територія обслуговування м.Черкаси) та Золотоніську об’єднану ОДПІ (територія обслуговування м.Золотоноша та район, смт.Драбів та район, смт.Чорнобай та район), - інформують у ГУ ДФС у Черкаській області.

Водночас утворюються:

Смілянська об’єднана ДПІ із територією обслуговування м. Сміла, Смілянський район, м.Кам’янка та Кам’янський район, м. Корсунь-Шевченківський та район, м.Городище та район, м.Шпола та Шполянський район. У складі Смілянської об’єднаної ДПІ утворюються Кам’янське, Корсунь-Шевченківське, Городищенське та Шполянське відділення;

Звенигородська об’єднана ДПІ із територією обслуговування м. Звенигородка, Звенигородський район, м.Ватутіне, смт.Лисянка та район, смт.Катеринопіль та район, м.Тальне та Тальнівський район. У складі Звенигородської ОДПІ утворюються Ватутінське, Лисянське, Катеринопільське, Тальнівське відділення;

Черкаська об’єднана ДПІ із територією обслуговування Черкаський район, м.Канів та Канівський район, м.Чигирин та Чигиринський район. У складі Черкаської ОДПІ утворюються Канівське та Чигиринське відділення;

Уманська об’єднана ДПІ із територією обслуговування м. Умань, Уманський район, м.Жашків та район, м.Христинівка та район, м.Монастирище та район, смт.Маньківка та Маньківський район. У складі Уманської ОДПІ утворюються Жашківське, Христинівське, Монастирищенське та Маньківське відділення.

Кадрові призначення

Наказами Державної фіскальної служби України від 24.05.2016 призначено заступників начальників інспекцій – начальників окремих відділень.

Зокрема, на посаду заступника начальника – начальника Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ призначено Станіслава Коляду.

На посаду заступника начальника – начальника Чигиринського відділення Черкаської ОДПІ – Ларису Мерешко.

Заступником начальника – начальником Канівського відділення Черкаської ОДПІ призначено Тараса Шевченка.

Заступником начальника – начальником Кам’янського відділення Смілянської ОДПІ - Ольгу Крамар.

Водночас триває реорганізація Кам’янської, Корсунь-Шевченківської, Тальнівської, Христинівської ОДПІ. Наказом Державної фіскальної служби України №177 призначено голів комісій з реорганізації вказаних об’єднаних державних податкових інспекцій.


національний координатор проекту підвищення енергоефективності та сприяння у впровадженні відновлюваних джерел енергії на підприємствах агрохарчової галузі (м. Київ)
Ігор Кирильчук
президент ТОВ «Черкасиелеватормаш» (м. Черкаси)
Ігор Одокієнко
директор ПП «Аргус-сервіс»
Максим Сагдієв
директор компанії «Авант-груп»
Владислав Сушко
керівник технічного відділу ТОВ «Манеж»
Олексій Болібрук