ПОРТАЛ
13 червня 2016, 16:28

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Виробники яблук проводять міжнародну конференцію в Черкасах

Представники фруктового бізнесу з’їдуться в Черкаси на шосту міжнародну конференцію «Яблучний бізнес-2016». Учасники обговорюватимуть шляхи розвитку галузі в умовах пошуку нових ринків збуту та забезпечення ефективного маркетингу українських яблук.

<b>Виробники яблук проводять міжнародну конференцію в Черкасах</b>

Конференція, що відбудеться 11-12 серпня, включатиме інформативну програму та насичений практичними моментами бізнес-тур в одне з провідних яблучних господарств регіону – ТОВ «Агропромислова компанія« Маїс», повідомляє АПК-інформ.

В рамках конференції будуть розглянуто ситуації на яблучному ринку України, ЄС, Казахстану та інших країн СНД, представлено успішні приклади експорту свіжих яблук з України, проаналізовано ринок органічних яблук та створення сучасних інтенсивних яблуневих садів тощо. Ознайомитися з програмою докладніше.

Організатором конференції є проект «АПК-Інформ: овочі і фрукти». Генеральний спонсор заходу - компанія «Фіто-Маг Україна». Спонсор конференції - компанія «Сингента». Генеральний медіа-партнер - журнал «Напої. Технології. Інновації ».

Основна аудиторія конференції: виробники яблук (більше 50%), переробні підприємства, представники оптової та роздрібної торгівлі, постачальники МТР і устаткування, постачальники саджанців, агрохімії і ін.

Організатори планують, що в конференції візьмуть участь близько 150 делегатів з 8-10 країн світу.