ПОРТАЛ
1 липня 2016, 20:14

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Середня зарплата на Черкащині підросла до 3 964 грн.

Середня заробітна плата на Черкащині у травні становила 3 964 грн, що у 2,7 раза вище рівня мінімальної заробітної плати та прожиткового мінімуму на одну працездатну особу (1450 грн).

<b>Середня зарплата на Черкащині підросла до 3 964 грн.</b>

Як інформують у Головному управлінні статистики в Черкаській області, це на 1,4% більше ніж у квітні 2016 р. та на 15,5% – ніж у травні 2015р.

Найвищий рівень оплати праці спостерігався у державному управлінні й обороні, обов’язковому соціальному страхуванні, промисловості, фінансовій та страховій діяльності, де заробітна плата працівників перевищила середній показник по економіці області в 1,2–1,4 раза.

Значно нижче, ніж у середньому по області, оплачувалася праця зайнятих у поштовій та кур`єрській діяльності, наданні інших видів послуг, тимчасовому розміщуванні й організації харчування, де рівень заробітної плати не перевищив 60% від середнього по економіці області.

У статистичному зведенні враховувалися дані штатних працівників підприємств, установ та організацій області із кількістю найманих працівників від 10 осіб.