ПОРТАЛ
16 липня 2016, 12:39

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Бронеавтомобіль БАРС-6 представили черкаські автовиробники (фото)

На черкаському автозаводі ДП №2 ПАТ «Автомобільної Компанії «Богдан Моторс» розроблено багатофункціональний броньований повнопривідний автомобіль БАРС-6.

<b>Бронеавтомобіль БАРС-6 представили черкаські автовиробники</b> (фото)

«Автівка масою до 7 тонн, призначена для виконання тактичних завдань, транспортування особового складу, перевезення вантажів, розвідувальних та спеціальних операцій», йдеться у повідомленні компанії у Facebook.

Виробники нагадують, що серед продукції компанії військового призначення є і інші розробки - Барс-8, багатоцільовий вантажний автомобіль Kia Military KM-450, автомобіль бортовий на базі Great Wall Wingle 5, санітарний автомобіль на базі Great Wall Wingle 5, вантажний автомобіль Hyundai HD 65/78, вантажний автомобіль Hyundai HD 120, вантажний автомобіль Богдан (МАЗ) 5316, вантажний автомобіль Богдан (МАЗ) 6317, вантажний автомобіль (МАЗ) 6425.

Бронеавтомобілі відповідають сучасним світовим стандартам військової техніки і призначені для перевезення особового складу по пересічній місцевості та дорозі без покриття, а також для виконання тактичних завдань.