ПОРТАЛ
21 липня 2016, 14:45

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На Чигиринщині до громадських робіт залучили більше трьохсот безробітних

До участі у громадських роботах на Чигиринщині з початку року залучено 324 особи

На Чигиринщині до громадських робіт залучили більше трьохсот безробітних

Про це під час виїзної консультативно-координаційної наради директор районного центру зайнятості Світлана Коршунова. Фахівець відзначила користь оплачуваних громадських робіт для безробітних громадян, зауваживши, що така робота дозволяє заробляти гроші та реалізовувати власний трудовий потенціал. Також вона звернула увагу присутніх на те, що до участі в громадських роботах може долучитися і зайняте населення, інформують у Чигиринському РЦЗ.

«За 6 місяців цього року завдяки тісній співпраці на умовах співфінансування центру зайнятості з сільськими та міською радами 324 особи, з числа безробітних вже взяли участь в оплачуваних громадських роботах. Серед лідерів щодо виділених коштів та кількості залучених безробітних до оплачуваних громадських робіт є Боровицька, Тіньківська та Трушівська сільські ради», – відзначила директор РЦЗ.

Наприкінці зустрічі учасники наради домовилися про співпрацю в напрямку організації зайнятості населення, проведення громадських робіт та залучення ширшого кола осіб.