ПОРТАЛ
23 липня 2016, 12:07

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Для агропідприємств проведуть бухгалтерський семінар

Бухгалтерів і керівників аграрних підприємств запрошують взяти участь у безкоштовному семінарі-практикумі «Головний бухгалтер і безпека бізнесу», що відбудеться 26 липня у м. Черкаси.

Для агропідприємств проведуть бухгалтерський семінар

Серед питань запланованих до розгляду:

- Особливості спецрежиму з ПДВ для аграрних підприємств у 2016 році. Спрощена система оподаткування для сільгоспвиробників.

- Оновлений спецрежим із ПДВ: як адмініструвати та звітувати. Нововведення для платників податку четвертої групи. Розмірковуємо про перехід на загальну систему оподаткування.

- Зарплатні та кадрові питання.

- Нова форма звітності з ЄСВ. Нові ставки ЄСВ і ПДФО та перехідні виплати. ЄСВ та доплата до мінімальної заробітної плати. Новий порядок індексації. Мобілізовані працівники.

- Акциз при реалізації палива: чи платять сільгоспвиробники?

- Трудові відносини.

- Трудові договори із сезонними та тимчасовими працівниками. Фінансова відповідальність за порушення норм трудового законодавства. Порядок накладення штрафів за ст. 265 КЗпП. Рекомендації з кадрового обліку задля запобігання можливих штрафних наслідків.

Серед лекторів будуть провідні галузеві фахівці Головного управління державної фіскальної служби у Черкаській області, а також заступник начальника відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління держпраці у Черкаській області Любов Ткаченко.

Організатори заходу – громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»; Черкаське представництво Групи компаній «Баланс»; редакція видання «Баланс-Агро».

Семінар-практикум відбудеться за адресою: м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 17. Черкаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Реєстрація: 10.20-11.00. Початок: 11.00

Семінар-практикум безплатний, попередня реєстрація обов’язкова!

Щоб узяти участь у семінарі-практикумі, потрібно заповнити форму-анкету.

Реєстрацію відкрито до 26.07.16 р.

Телефони для довідок:

(050) 632-62-94, (063) 981-45-46, (096) 010-19-65, (0472)32-45-41

Буслова Світлана Михайлівна, голова Черкаського обласного осередку громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський клуб»

[email protected]