ПОРТАЛ
25 липня 2016, 11:51

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

«Найсолодше» підприємство регіону запрошує на роботу

Метою організації «Дня відкритих дверей» для 20 безробітних на ТОВ «Світ ласощів» було об’єднання зусиль зацікавлених сторін: роботодавців та шукачів роботи.

«Найсолодше» підприємство регіону запрошує на роботу

Під час заходу, директором Черкаського міського центру зайнятості Оксаною Щербак, проінформовано учасників заходу про стан ринку праці міста, наявність вільних робочих місць, соціальні послуги, які надає служба зайнятості.

Директор з виробництва та технології Неля Носова ознайомила присутніх з діяльністю підприємства, яке займається випуском та реалізацією різноманітної кондитерської продукції – печива, кексів, бісквітів, цукерок, вафель, вафельних тортів, рулетів. Також розповіла про основні вимоги до претендентів на вакантні місця: укладальника-пакувальника, оформлювача готової продукції, машиніста мийної машини, начальника зміни, пекаря, оператора лінії харчової промисловості та прибиральника виробничих приміщень. Роботодавець також зупинилася на питаннях щодо умов праці та обсягах робіт. «Наша мета сьогодні, – зазначила вона, – це відродження виробництва за рахунок кваліфікованих кадрів, поліпшення якості продукції та повернення гідного місця підприємству на ринку кондитерів».

У ході діалогу, учасники отримали вичерпні відповіді на питання, які їх цікавили, та оглянули безпосередньо робочі місця на підприємстві.

На даний час 3 особи залучено до тимчасових робіт на підприємстві, ще стільки ж безробітних проходить медичне обстеження для подальшого працевлаштування, повідомили у Черкаському МЦЗ.