ПОРТАЛ
11 серпня 2016, 09:36

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На столичні дороги виїхали нові автобуси черкаського виробництва

У Києві почали працювати маршрутки нового покоління Ataman

На столичні дороги виїхали нові автобуси черкаського виробництва

Як повідомляє AUTO-Consulting, в Києві на маршрути вийшли нові автобуси Ataman A092H6. Це найновіша модель заводу "Черкаський автобус", виробництво якої стартувало в 2016 році.

Новинка вигідно відрізняється від попередників і дизайном, і зручними низькопідлоговими майданчиками для входу-виходу з подвійними автоматичними дверима. Автобус розрахований і на перевезення пасажирів в інвалідних колясках. Його вже оцінили і мами з дітьми.

Як повідомляє AUTO-Consulting, Ataman A092H6 повністю відповідає екологічним нормам Євро-5 і 107-м правилом ЄЕК ООН. Автобус оснащений електронним табло для вказівки маршруту правда водії по-старому встановили і паперову табличку маршруту спереду і збоку. У салоні - світлодіодні ліхтарі і окремий кондиціонер.

Тепер салон більше нагадує великі міські автобуси, але при цьому загальна пасажиромісткість збереглася (52 або 49 в залежності від виконання). Для освітлення пасажирського салону застосовані світлодіоди, але пасажирам сподобається ще одне нововведення - автономний кондиціонер салону, яким тепер можна комплектувати автобус. До речі, у водія також буде свій окремий кондиціонер, тому система мікроклімату салону автобуса не буде залежати від його переваг.

Новий автобус оснащений дизельним двигуном Isuzu 4HK1-E5NC робочим об'ємом 5,2 л і потужністю 154 к.с. (Відповідає нормам Євро-5). У парі з ним встановлюється механічна 6-ступінчаста КПП Isuzu. Штатна гальмівна система з ABS тепер оснащена більш ефективними дисковими гальмівними механізмами спереду і ззаду, крім того автобус оснастили ще й допоміжним газодинамічних гальмом на випускному тракті.

Як повідомили кореспонденту AUTO-Consulting в дистриб'юторській компанії «Український Автобус», міський Ataman А092Н6 в комплектації з 2-ма кондиціонерами коштує $ 65 000. Є можливість замовити два варіанти виконання салону, а також оснастити автобуси додатковими опціями.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський