ПОРТАЛ
26 серпня 2016, 14:15

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

На кінець літа черкасці накопичили на своїх бонусних рахунках більше 13,5 млн гривень

Станом на середину серпня 2016 року жителі Черкаської області зібрали на власних бонусних рахунках більше 13,5 млн грн. За підрахунками черкаських банкірів, це більше 662 тисяч бонусних рахунків, що були активовані у програмі Бонус Плюс.

На кінець літа черкасці накопичили на своїх бонусних рахунках більше 13,5 млн гривень

Про це повідомили у прес-службі ПриватБанку в м. Черкаси.

Бонус Плюс - це програма лояльності для всіх клієнтів ПриватБанку. З її допомогою можна отримувати грошові бонуси за кожну покупку в магазині, який є учасником програми.

Якщо Ви сплачуєте карткою ПриватБанку з логотипом Бонус Плюс, то отримуєте бонус за кожну покупку в розмірі 1-20 відсотків від суми. Бонуси можна витратити в більш ніж 50 000 торгових точках по всій Україні і найпопулярніших інтернет-магазинах.

Щоб дізнатися баланс рахунку «Бонус Плюс», досить на сайті bonus.privatbank.ua вказати номер свого телефону та отримати інформацію про кількість бонусів на вашому власному бонусному рахунку або ж перевірити баланс бонусного рахунку у Приват24.

Як витратити власні бонуси?

З рахунку «Бонус Плюс» Вашої картки ПриватБанку, яка містить логотип полунички, Ви можете оплатити покупку в будь-якому магазині - партнері програми. Просто скажіть продавцеві, що хочете оплатити покупку з рахунку «Бонус Плюс».

Черкаська область налічує 1360 торгівельних точок, що підтримують умови Бонус Плюс від ПриватБанку. В переліку партнерів є й магазини одягу та взуття, кафе, бари, ресторани, аптеки, салони краси та багато іншого.

Розплачуватися бонусами можна й в інтернеті.


директор ПП «Венд»
Олександр Романенко
заступник генерального директора ТОВ АПК «Маїс»
Олександр Самойленко
директор Черкаської спілки продовольчих маркетів
Руслан Петрик
підприємець, ТМ «Сміляночка»
Вадим Слободяник
комерційний директор ТОВ «Красногірський олійний завод»
Олег Завадський