ПОРТАЛ
31 серпня 2016, 13:10

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Платники області уже сплатили 463,1 млн.грн. податку на майно

За інформацією управління податків і зборів з фізичних осіб та відділу моніторингу доходів та обліково-звітних систем головного управління ДФС у Черкаській області з початку року на сьогодні до місцевих бюджетів платники – юридичні та фізичні особи перерахували 463,1 млн.грн. податку на майно.

Платники  області уже сплатили 463,1 млн.грн. податку на майно

У тому числі 28,6 млн.грн. податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; 1,94 млн.грн. транспортного податку і 432,6 млн.грн. земельного податку та орендної плати за землю. За вісім місяців минулого року до бюджетів надійшло 342,05 млн.грн. податку на майно, повідомили у ГУ ДФС у Черкаській області.

Начальник управління податків і зборів з фізичних осіб головного управління ДФС у Черкаській області Володимир Жаврід відмітив, що платники – юридичні особи згідно норм чинного законодавства самостійно обчислили суму податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного та транспортного податку за 2016 рік. Вони подали до 20 лютого ц.р. річні податкові декларації з розбивкою річної суми рівними частками поквартально (а по платі за землю за місяцями) та сплачують відповідний податок авансовими внесками щокварталу до 30 числа місяця, що наступає за звітним кварталом (крім земельного податку, який сплачується щомісяця).