ПОРТАЛ
31 серпня 2016, 16:41

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Місцева будівельна компанія набирає працівників

Черкаський міський центр зайнятості днями провів ярмарок вакансій для будівельної компанії «Надія».

Місцева будівельна компанія набирає працівників

Під час заходу начальник відділу кадрів підприємства «Надія» Ліна Ткаченко розповіла присутнім про історію створення будівельної компанії, її діяльність та плани на майбутнє.

«Підприємство «Надія – є однією з найбільших компаній Черкащини. Вже 20 років ми створюємо комфортне житло і промислові об’єкти в регіоні. За цей час заробили репутацію надійного та відповідального забудовника, - повідомила роботодавець.

Особливу увагу вона звернула на те, що за роки роботи в будівельному бізнесі компанія здала в експлуатацію 12 багатоповерхових житлових будинків, понад 30 промислових об'єктів і десятки об'єктів комерційної нерухомості в місті Черкаси, а на перспективу заплановане будівництво шести нових будинків.

Роботодавець окреслили вимоги до претендентів та низку переваг працевлаштування на вакантні місця водія автотранспортних засобів категорій «В» і «С», муляра, штукатура, бетоняра, плиточника, монтажника гіпсокартонних конструкцій та підсобного робітника.

Під час ярмарку проводилися індивідуальні співбесіди роботодавця з претендентами, які виявили бажання працевлаштуватися, повідомили у Черкаському МЦЗ.