ПОРТАЛ
5 вересня 2016, 11:44

Перекладач


перекласти з:

перекласти на:

Ринок на Казбеті в Черкасах закрили на реконструкцію до 1 листопада

Про це повідомила власниця ринку Юлія Гаджієва підприємцям та покупцям після акції протесту. Вони сьогодні зранку перекрили бульвар Шевченка з вимогою зберегти єдиний ринок у мікрорайоні Казбет, де торгували домашніми продуктами.

<b>Ринок на Казбеті в Черкасах закрили на реконструкцію до 1 листопада</b>

Близько півсотні людей сьогодні зранку перекрили рух бульваром Шевченка. Так вони висловлювали протест проти закриття казбетського ринку, який тут працював споконвіку.

Минулого тижня почався демонтаж торговельних рядів, а з сьогоднішнього дня торгівлю на ринку заборонено. За словами учасників акції, близько 120 осіб, які працювали на ринку, залишилися без роботи. А місцеві жителі не мають де купити продукцію домашнього виробництва.

Вже після завершення акції учасникам повідомила власниця ринку на Казбеті Юлія Гаджієва, що він відновить свою роботу 1 листопада.

«Ми закрили ринок на реконструкцію на 2 місяці. Там уже найближчим часом постелять асфальт. Поставимо нові торговельні ряди, буде лабораторія. Ми хочемо привести ринок у нормальний вигляд», – відзначила Юлія Гаджієва.

За її словами, продавців на ринку про реконструкцію повідомили за тиждень. Однак учасники акції та активісти заявили, що вперше чують про це.

Раніше повідомлялося, що згідно з документами, земля, де розташований ринок, перебуває в законній оренді у магазину «Делікат». І за словами начальника міського управління інспектування Олександра Давиденка, іншого місця, де можна було б розмістити ринок, на Казбеті немає.